La meg hjelpe deg Vivian ( mammapåhjul)

For en tid tilbake så var det et behov for å hjelpe en med blogger, ikke med å bli en større blogger eller å komme høyere opp på listen men hjelpe henne med noe langt større. Nemlig hennes kamp mot Goliat, eller Kommunen. Den gangen måtte man ty til advokat og man kom jo et stort steg videre fordi hun vant jo igjennom. Og lenge så det ut som at resultatet var veldig bra. Men Bergen kommune har jo på mange måter som så mange andre kommuner i landet vårt drevet med innsparinger og omrokkeringer og omorganiseringer og med andre ord så går det utover de svakere, og heldigvis klarer Vivian med hjelp av bloggen sin å si i fra men det er jo en del som ikke er så heldig. Men likevel er det sånn at jeg innser at jeg igjen må ta et tak. Jeg er litt usikker på hva som er rette veien å gå men jeg tenker at man må bare begynne et sted. Og jeg tenker at er nok nå, det er på tide at de som styrer ser hva som skjer når de holder på i den retning de gjør nå.

Vivian skrev dette innlegget her: https://mammapahjul.blogg.no/noen-bor-stille-politikerne-til-veggs.html og jeg tenker at jeg kan ikke sitte stille og ikke se hva som skjer uten å reagere. Vet at flere bloggere hiver seg på dette og det kommer garantert å komme noen reaksjoner på hvordan dette oppleves for  de rundt henne.

Men hva kan vi gjøre? Hvordan hjelpe til best mulig. Er det behov for en ny spleis? Er det behov for fakkeltog eller skal vi reise opp og snakke med de som har med dette å gjøre?  Her sitter jeg og tenker, vrir hjernen min og kjenner at det rykker i hjerteroten.

Jeg skal virkelig sette meg ned å tenke.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg