Da er vi kommet til søndagen da

I dag var jeg ganske så sent i gang, men men det er lov det. Men jeg hadde bestemt meg for at dagen i dag skulle være rydde dag og jeg skulle også gi plantene mine eller våre da litt spa behandling, så nå står de aller fleste i dusjen å drypper av seg. Jeg kjenner at jeg jobber med 10 % effektivitet men det får heller bare gå, jeg er rett og slett litt øm. PÅ mange måter tenker jeg at kanskje jeg bare bør droppe neste løp men på en annen side, jeg kommer til å angre hvis ikke vi reiser så da får det heller bli som det blir.

Nå har jeg også støvsugd her i 1 etg så jeg har en liten pause før jeg begynner på gulvvasken.

Har dere en fine dag? Her er det regn og litt vind men samtidig så er det noe med at vi nærmer oss åres første høstmåned, så det er jo ikke så rart egentlig. Kjenner at det skal være godt å komme seg videre, og snart er det jul….. nei da , jo da, nei da jeg skal ikke nevne det jeg, det er litt for tidlig for det men samtidig kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til den tiden også, egentlig er jeg nok en person som blir fort lei og vil videre, så ja det er ikke direkte lett men jeg ser frem til høsten, rett og slett fordi det er litt mer som skjer da, og man kan kose seg inne med tente lys og en god kopp med te eller noe sånt. Og så endrer alt av farger på trærne seg ( dette var fra 2023) men likevel, det blir en annen lukt ute, og ja man ser at alt endrer seg.

Og så går jo dagene på en måte litt raskere, kanskje fordi det blir tidligere mørk, jeg vet ikke men jeg føler det sånn i hvert fall. Men nå, nå skal jeg ha en date med denne her:

1 kommentar
    1. Jeg er skikkelig fornøyd med at det blir høst nå. Rart, har ikke vært så gira på det før. Men i år synes jeg det er helt greit. Vinter derimot kunne vi gått droppet 😀

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg