Det er en tid for alt

Nå har jeg brukt dagen på å klare å samle meg, jeg og Nala kom hjem i natt og da hadde mamma og jeg vært en tur på harryshopping. Og det var den turen som gjorde noe med meg. Ikke noe mamma gjorde eller ikke gjorde men saken er den at helt ut av det blå så traff vi tanten min, min avdøde fars søster, og jeg har ikke sett henne på en del år, og det var så vidt hun gadd å hilse. Jeg kunne taklet det men når vi da ender med å stå i nabokøen i mens vi ventet på vår tur i kassen så spør venninnen hennes om hvem jeg var ” det er bare broren min sin datter, men vi har ikke kontakt i det hele, hun gidder ikke” Vel jeg beit tenna sammen og sa til meg selv,- “Ikke bry deg, ikke kommenter” Og det var sånn at jeg faktisk klarte å ikke si noe selv om jeg ville, men jeg bestemte meg for å ikke si noe.

Så jeg kjørte hjem etter svenske handelen og jeg satt med mange tanker i hodet på veien hjem, jeg var hjemme ved 0135 tiden i natt og snille mannen min satt å ventet på oss. Så vi fikk varene ut av bilen, la det som skulle i frysa dit og resten både her og der, før vi krøp til sengs, og jeg tror ikke at jeg rakk å legge hodet på puta før vi sov. Så i dag så har jeg hengt på plass klær, vasket klær, bakt brød og fått avtalt med foreldrene til hun som skal delta på Gjørmelabben med meg på lørdag. Så i morgen er det onsdag og da er det litt ting som skal gjøres men ikke sånn supermasse. Og jeg må få lagt inn minst 2 treningsøkter denne uka før løpet. Jeg skal si at jeg både gleder og gruer meg til løpet på Lørdag men det går bra, det vil det alltid gjøre.

Jeg har hatt et par dager pause, jeg kunne ha skrevet noen ord når jeg var på Østlandet men jeg trengte den pausen, ja jeg vet at det er dumt men jeg måtte ta et valg og jeg valgte å være mer til stede rett og slett. Ja det er noe med at det er en tid for alt og akkurat de dagene som har fortiden de hadde jeg ikke noe behov for å være på bloggen min, jeg trengte å rydde opp litt inni meg, og jeg tok heller noen bilder.

 

Det er jo noe som heter skogens ro, og det er ikke noe annet enn sant, jeg kjenner at jeg rett og slett hadde veldig behov for å traske her med Nala, føre samtaler med henne, selv om jeg vet godt at det ikke kommer svar, men det er en form for terapi det også.

Perfekt vær for en båttur, jeg ble bare bittelitt sjøsyk, men det regnet jeg med. Og Nala hadde jeg hos privat hundepass, det er faktisk barnebarnet til noen venner av bestemor, så jeg kjenner at jeg er ganske så trygg på at hun får stell og omsorg.

Ikke direkte mye plass til meg nei.

Så var det plante da. Dette er en plante jeg sa at jeg aldri skulle ha, Monstera Thai , noen kaller den bloggplante. Men jeg har sagt at jeg ikke noen gang skulle ha denne planten, jeg vil ikke ha den som alle andre har, men rett før jul 2023 så kom den på en Coop Mega butikk og da til en latterlig sum. Men den ble som blåst vekk og jeg lot det bare være, glemte hele planta men i går kom det frem at den var tilbake på en del coop butikker og da til 349 kroner, så jeg kjøpte en. Jaja godt man kan skifte mening.

Nå skal jeg legge meg, så snakkes vi nok mer i morgen

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg